Drenge og Piger Anpanman med Tegnefilm Print T-shirt Børn Baikinman Sjove Tøj Baby Sommer kortærmet T-shirt

Ny vare

1 Varer

På lager

kr32.75

-39%

kr54.55

Del

Yderligere information

Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW

Sørg for at læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber.

Vi tilbyder gratis fragt til hele verden fra Kina Post, luftpost , gennemsnitlige leveringstid er fra 15B30 dage, for Rusland/Brasilien vil være 25W45 dage.I tilfælde af eller nationale forsinkelse, vil være længere end 60 dage.Tak for din bedes forståelse.

Vi anbefaler dig at vælge International Ekspres, herunder EMS/DHL/UPS, hvis du ønsker hurtigere levering, kan vi få rabat pris fra dem, men den shipping gebyr vil blive opkrævet

Hvis du ikke har modtaget varer i 50 dage ( 10% - sats til Rusland og Brasilien), bedes du VENLIGST kontakte os for at bede om en tid, udvide, MÅ du IKKE åbne tvist af denne grund, fordi levering er helt ude af sælgere kontrol, bør det være posthuse pligt, hverken Tvist kommer ikke til at hjælpe dig med at få varerne hurtigere.

Shipping er en stor hovedpine for både køber og sælger, en fælles forståelse, der er stærkt behov for.Hvis du kommer fra Rusland eller Brasilien, vil det kræve mere tålmodighed til at vente på pakken.Tak.

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positiv feedback ville være meget værdsat.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback .Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: baikinman, anpanman kid, anpanman sag, kamera shoulder pad, anpanman, anpanman taske, banan bukser, bukser med mønster, anpanman toy, mikrofon motorola moto.

Produktinformation

Krave O-Hals
Køn Unisex
Stil Mode
Mønster Type Udskriv
Ærme Længde(cm) Kort
Tøj Længde Almindelig
Model-Nummer ooo5254
Materiale Polyester
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Drenge og Piger Anpanman med Tegnefilm Print T-shirt Børn Baikinman Sjove Tøj Baby Sommer kortærmet T-shirt

Drenge og Piger Anpanman med Tegnefilm Print T-shirt Børn Baikinman Sjove Tøj Baby Sommer kortærmet T-shirt

Relaterede varer: