Nye Ankomst Lastbil Adblue OBD2 Emulator AdblueOBD2 Nox-Emulator for 8 Model Diesel Heavy Duty Truck Diagnostiske Scanner Værktøj

Ny vare

1 Varer

På lager

kr80.42

-4%

kr84.62

Del

Yderligere information

Adblue OBD2 for Lastbiler

Bemærk: Dette er 8kinds adblue obd2 for dine muligheder, Det er for IV----Øko, for BE--NZ, for Fo---rd, til M--EN, for DA---F, for Ren---ault, for Vo---lovo og for Sca---nia.

VENLIGST forlade mig besked for at fortælle, som truck, du har brug for , vil Vi sende varer til dig, da din ordre.AdblueOBD2 er en Plug & Drive er Klar enheden til at efterligne arbejder adBlue-systemer-og NOx-sensorer på lastbiler, der er udstyret med EURO 4/5 katalysator systemer, selv med beskadiget adBlue SCR-systemet.Top 5 Grunde til at Få AdblueOBD2 Emulator for Lastbiler: 1. ADBlueOBD2 er meget nem at installere.Bare Sæt den i OBD2 stik af lastbil eller bus, og fjerne de sikringer, der er nævnt. 2. ADBlueOBD2 vil tilsidesætte ADBlue systemet med det samme, vil det stoppe brugen af adBlue flydende og deaktivere Nox-sensorer. 3. Uden nogen magt tab af motor eller eventuelle advarsler på instrumentbrættet, og i det diagnostiske system. 4. ADBlueOBD2 ikke skader motoren og ikke forårsage nogen negative virkninger for lastbil fabriksindstilling. 5. ADBlueOBD2 ikke ændre nogen af indstillingerne permanent.For at vende tilbage til lastbilens oprindelige indstillinger, bare tag adBlueOBD2 fra OBD2 stik.Installation og Kalibrering for Lastbil: 1. Trække Nøglen ud af tændingen. 2. Fjerne følgende Sikringer (til VOLVO) F10 3. Plug adBlueOBD2 i OBD2 stik 4 stik.Slå tændingen og kontrollér niveauet af adBlue, hvis det viser 50% eller 70%. 5. Hvis nogen fejl lys, der vises på betjeningspanelet, skal du slette via service scanner.Juridisk Meddelelse AdBlue/D-EF (Diesel Exhaust Fluid) bruges til at reducere NOx-emissioner i køretøjer.Vi anbefaler dig at bruge adBlue/D-EF brændstof.Du kan bruge denne enhed, hvis du ikke er i stand til at finde en station, for at tanke op din adBlue/D-EF tank.Certifikater : CE/RoHS-Pakke, herunder: 1pc x adBlueOBD2 Emulator Box Interface 1pc x Bruger Manuel engelsk Virkelige Billede Viser :

Bemærk: på Grund fremstiller ikke vil have nogen forudgående meddelelse om ændringer til produktets emballage,oprindelsessted eller noget tilbehør,kan vi ikke sikre, at kunderne får varerne er præcis det samme med det store billede og beskrivelse af produktet.Men vi kan sikre, at de produkter, alle med samme gode kvalitet på markedet.Hvis vi ikke kan opdatere billedet eller relaterede oplysninger i gang, skal du foretage en bedre forståelse.

1.Vi tilbyder god kvalitet,lavere priser, og bedste service,og tre års garanti.

2.De produkter i min butik er de nyeste på det Kinesiske marked.

3.Vi kan foretage overførslen på dag, når din betaling bekræftet på Jancob.dk.

4.Vi vil være appraciate hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Og vi håber at etablere et langsigtet samarbejde, forhold skib.

5.Vi vil gerne sende dig nogle af de traditionelle Kinesiske gaver til enhver tid orden.Og kan du fortælle mig, hvad du gerne vil.Vi vil forsøge sig bedst til opfyldelse af dine ønsker.

1.Vi kan acceptere alle slags betaling.

2.Du bedes venligst bekræfte produktet og forsendelsesadressen.Og giv os venligst besked for at fortælle, hvor meget værdi kan skrive egnet om produkterne.

3.Vi vil arrangere levering efter comfirmation på Jancob.dk.Vær venlig ikke at spørge til forsendelse, når du placerer ordren.Mange tak!

4.Vi vil give dig besked for at fortælle dig tracking nummer efter ordren er afsendt.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse.

1.Vi vil sende ordren efter Jancob.dk bekræftet ordren.Om shipping tid,Generelt Set,3~5 dage til DHL/UPS levering.7~10 dage for levering EMS.15~30 dage for HK Post Air-Mail-levering.

2.Bemærk, at hvis din leveringsadresse er et fjerntliggende område for DHL, du nødt til at betale andre 36usd for den eksterne shipping gebyrer.

3.Giv os venligst besked for at fortælle os rækkefølgen værdi, som vi kan skrive på pakken.Vi har meget erfaring på toldbehandling.Fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken, så du kan undgå at betale høj skat.Som vi ved,Ungarn, rusland og TYRKIET har strenge import politik, så hvis din pakke går til de lande, du skal helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.Hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer).

1.Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter du modtager pakken, hvis du får en defekt vare.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produktmoms og ønsker at vende tilbage til os, kan du gøre en contaction med os inden 7 dage efter du har modtaget ordren.Eller vil vi ikke foretage en udskiftning eller tilbagebetaling.

3.Når du returnerer en vare til os, bedes du sende tilbage med originale pakke, og give tracking nummer .Og du har brug for at foretage tilbage forsendelsesomkostninger.Så vær forsigtig, før du placerer en ordre.

4.Vi vil refundere, når vi har modtaget ryggen produkt.Hvis du ønsker en erstatning,du vil oplade tilbage shipping gebyr,og vi vil opkræve forsendelsesomkostninger tilbage til dig.

1.Vi vil virkelig appraciate din tidlige bekræftelse, når du har modtaget ordren.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse.

1.Vores arbejdstiden er fra 8:30 am - 23.00 til kl.

2.Giv os venligst besked, hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, når vi ikke er online.Vi vil give dig et svar, når vi har fået din besked.

3.Vi hilser din forespørgsel til enhver tid.

4.Giv os venligst besked .

Tags: cdp dhl, obd2, elm327 obd2 for diesel, original adblue emulator, auto scanner, heavy duty skateboard lastbiler, kia diesel scanner, bil diagnost, fcar scanner, adblue-emulator for daf.

Produktinformation

Oprindelse KN(Oprindelse)
Software Opdatering No
Element Type Kode Læsere & Scan Værktøjer
Sprog engelsk
Hardware Version Adblue obd2
Software Version Adblue obd2
Specielle Funktioner Andre
Mærke OBDIICAT

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Nye Ankomst Lastbil Adblue OBD2 Emulator AdblueOBD2 Nox-Emulator for 8 Model Diesel Heavy Duty Truck Diagnostiske Scanner Værktøj

Nye Ankomst Lastbil Adblue OBD2 Emulator AdblueOBD2 Nox-Emulator for 8 Model Diesel Heavy Duty Truck Diagnostiske Scanner Værktøj

Relaterede varer: