Multidiag Pro TCS PRO 2016.R1 grøn Single PCB board FT232RQ real 9241A Chip DS150cdp TCS NEC Relæ BIL/LASTBIL Diagnostisk Scanner

Ny vare

1 Varer

På lager

kr295.62

-14%

kr343.78

Del

Yderligere information

Grøn Single PCB board :NEC Relæ - /Real 9241A Chip /FT232RQ Chip

En enkelt Grøn PCB board TCS PRO real 9241A Chip multidiag pro V2016R1 NEC Relæ DS150cdp TCS FT232RQ OBD2 bil Scanner multi-sprog

Top 8 grunde til at få NYE TCS :

1. Arbejde for BIL + LASTBIL + Generiske 3 i 1 Enkelt Bord Grøn PCB med Fast 9241 chips/NEC Relæ - /FT232RQ Chip.

2.Software Version: V2016.R1

Software Til Rådighed: 1. V2016.R1 Med Keygen aktivator Gratis Aktivere dig selv .Vi standard sende V2016.R1 på CD. 2. V2017.R1 INGEN Keygen,skal sende tilbage fil for at aktivere .Hvis køber reqeust denne software ,kan du efterlade besked ,eller vi kan levere via Mega Link. 3. V2015.R3/V5.008 R2 Med Keyen også.Hvis køber reqeust denne software ,kan du efterlade besked ,eller vi kan levere via Mega Link. 4. Bedste Kompatibelt system er Win XP og WIN 7 32bits

V2016.R1 Support flere nye/gamle biler end V2015.R3,en Del af bilen liste viser:

3. Ny Fordel: Med Bluetooth

4. Bluetooth-Afstand: 2M-5M

5. Understøttede Sprog: engelsk, spansk, fransk, italiensk, portugisisk, tjekkisk, Dansk, tysk, tyrkisk, græsk, hollandsk, ungarsk, norsk, polsk, rumænsk, russisk, serbisk, svensk,og så videre. (Hvis du ikke kan finde dit sprog, kan du kontakte vores kundeservice.Fordi det holder opdatering.)

6. Support system :Win7 32bit/XP/Win10 32 bit.

7.Cam-arbejde for både biler og lastbiler.

8.Med Gratis Keygen for Aktivering.

Egenskaber og Funktioner:

1. Understøtter Multi-sprog

2. FLIGHT RECORDER

Med flight recorder-funktionen, kan du registrere parametre i realtid, mens du kører et køretøj.Under optagelse, kan du med et tryk på en knap, skal du fremhæve den specifikke fejl, så du kan undersøge, om de fundne fejl på et senere tidspunkt.Multidiag er udstyret med en indbygget hukommelse og dermed fjerne behovet for at bringe en computer.Hukommelse vognen ikke inkluderer i pakken .

3. SPÆNDING IND

Når Multidiag er tilsluttet køretøjet, enheden vil kontrollere batteriets spænding af køretøjet og justerer automatisk sig selv til bilens spænding niveau på 12 eller 24 volt.Hvis spændingen bliver for høj eller for lav, Multidiag vil advare dig med både lyd og lys, og du vil også blive advaret via batteri-ikonet i vores diagnostiske software.

4. STELNUMMER VIN

I vores BILER, software, har vi en smart funktion, der giver dig mulighed for at læse chassis nummer fra den bil, som du ønsker at diagnosticere.Dette sikrer, at den rigtige model og år er automatisk valgt.Hertil kommer, motor kode for køretøjer, som er almindeligt tilgængelige på markedet, er også valgt automatisk.

5. ISS

Intelligent System Scan (ISS) scanninger gennem alle systemer i køretøjet, og der vises fejlkoder, der er gemt i hvert system.Dette sparer tid, og du får et hurtigt overblik over den aktuelle status for hele køretøjet.Når ISS er færdig, kan du derefter vælge en specifik kontrol system til at analysere resultaterne yderligere.

6. ISI

Intelligent System Identifikation (ISI) identificerer og vælger automatisk den type controller, som er monteret i køretøjet.Dette sikrer, at diagnose-session er udført korrekt og med de korrekte parametre, som kræves.

7. RAPPORT FUNKTION

Under denne funktion fane, du vil være i stand til at se de tilpasninger og justeringer, der er muligt for et bestemt køretøj uden at have køretøjet i nærheden af dig.Sammen med hjælp tekster som en guide, du kan planlægge og være effektiv i dit arbejde, selv under komplicerede situationer.

8. OBD-FUNKTIONER

Multidiag er udstyret med en unik multiplexer-teknologi, som gør det muligt at blive anvendt på alle typer af køretøjer, uanset spænding niveauer og standarder for kommunikation.For køretøjer, der ikke bruger de standard 16-polet stik, kan vi tilbyde et komplet sæt af certificeret og tilpasset adapter kabler og sæt.

9. UNIVERSAL

For de fleste OBD-funktioner, såsom justeringer og programmings, der er detaljerede vejledninger og hjælpetekster til at hjælpe dig i din diagnose arbejde.Du vil finde trinvise oplysninger om forudsætninger, forberedelse og gennemførelse af forskellige funktioner, der gør selv den mest komplekse funktion enkel at udføre

10. HJÆLPE-FUNKTION

For de fleste OBD-funktioner, såsom justeringer og programmings, der er detaljerede vejledninger og hjælpetekster til at hjælpe dig i din diagnose arbejde.Du vil finde trinvise oplysninger om forudsætninger, forberedelse og gennemførelse af forskellige funktioner, der gør selv den mest komplekse funktion enkel at udføre.

Introduktioner:

1. TCS Pro+ er en hurtig og pålidelig diagnostisk redskab tjener som et link mellem køretøjet og computer.Det virker på både nye og gamle køretøjer.

2. Med BILER, du er i stand til at udføre helt specifikke diagnostik for personbiler og varebiler fra 1988 og fremefter.I alt 47 forskellige mærker.Med TRUCKS software pakke, du er i stand til at udføre helt specifikke diagnostik for lette og tunge erhvervskøretøjer, busser og trailere fra 1995 og fremefter.

3. I alt 37 forskellige mærker.Fejlfindingsprogrammet GENERISK er designet til den lovgivning, der er baseret diagnose, der er specielt målrettet til emissionerne i forbindelse med fejlkoder.GENERISK er inkluderet i BILER og LASTBILER pakker.

4. Multiplexer funktion, 2xHS KAN (ISO 11898-2), SW KAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL og (SPI, analog, 5volt ud).

Pakke, herunder:

1pc x vigtigste enhed

1pc x OBD2 kabel

1 x USB-Kabel

1pc x software-CD ' en

Tags: vci 3, obd2, zoomshot pro monokulare, line k, im608 pro, finske sprog, auto scaner, bil diagnostisk apparatur, diagnost værktøj, mercedes diagnostiske apparatur.

Produktinformation

Hardware Version Ny
Sprog 1 Rumænsk
Software Version V2016.R1
Mærke Oxchelod
Sprog 2 Serbisk
PCB Board Grøn single PCB
Chip Real 9241 Chip/FTDI232RQ
Software Opdatering No
Understøtter Køretøjer For Biler/Lastbiler Diagnostisk værktøj
Specielle Funktioner Bluetooth
Element Navn DS150cdp TCS
Element Type Kode Læsere & Scan Værktøjer
Sprog Tyrkisk

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Multidiag Pro TCS PRO 2016.R1 grøn Single PCB board FT232RQ real 9241A Chip DS150cdp TCS NEC Relæ BIL/LASTBIL Diagnostisk Scanner

Multidiag Pro TCS PRO 2016.R1 grøn Single PCB board FT232RQ real 9241A Chip DS150cdp TCS NEC Relæ BIL/LASTBIL Diagnostisk Scanner

Relaterede varer: