Qshare Spædbørn Silikone Plade Baby Retter Fodring Mad Plade Bakke for Børne Porcelæn Vandtæt Baby Service Dækkeserviet

Ny vare

1 Varer

På lager

kr74.15

-39%

kr123.58

Del

Yderligere information

KVALITET OG SIKKERHED-MATERIALER - FDA-Standarden 100% Food Grade " Silikone.BPA, PVC, BPS, og Phthalat Fri for Bedre fødevaresikkerhed UNIKKE DESIGN - Unikke Tiltalende Design Silikone Dækkeserviet med Lyse Farver Gør Måltid Gange Mere Sjov for Børn.Mini Size 11x8x1 Tommer kan Passer til de Fleste Stol Skuffer STABILT DESIGN - Helt smudsafvisende, Vores Toddler Tallerken Har Rejst Skål Kanter, Ordentlig Portion Størrelser og Stærk Sugning for at Reducere Udslip og Messer OPVASKEMASKINE, MIKROBØLGEOVN SIKKER OG FRYSER SIKKER - Dækkeservietter for Kids Kan Sættes i Fryser, Mikrobølgeovn og Opvaskemaskine uden Nogen Bekymringer.Vores Silikone Dækkeserviet er Meget Holdbare, og De er Normeret til at Modstå Direkte kontakt med Temperaturer over +450 og -40 Grader Fahrenhei STÆRK SUGE - Sugerør Sikkert til en Hård, Flad Overflade.Gør Dit Måltid med Dine Små sjovere

Opmærksomhed: Da forskellige computere vises farver forskelligt, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de ovenstående billeder, tak for din forståelse.

På Qshare, vi er stolte af vores strenge produkt test for at sikre, at du har den sikreste produkter til din baby.Alle Qshare produkter er BPA, PVC, Vinyl, Phthalater og Bly fri, og vores lille Barn Plader er alle lab testet fødevare-grade silikone.

Vi ved parenting kan være hårdt, så vi stræber efter at gøre måltiderne så let som muligt.Vores Qshare Toddler Tallerken er opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn og pengeskab.Silikone er naturligvis bakterier og smudsafvisende, og det er lavet til sidste!

1. Forberedelse Tid:bekræft Venligst leveringsadresse forsigtigt, når du placerer ordren(r).De bestilte varer vil blive afsendt indenfor 3-4 hverdage efter, at betaling er bekræftet af platform.

2. Gratis Forsendelse Til hele Verden,og vil blive afsendt fra Kina Post Air Mail, omkring 18-25 hverdage, på sin/deres måde.Denne service kunne spores, men hvis den samlede prissætning af din ordre er mindre end $5,00, denne service er IKKE at blive sporet.

3. I tilfælde af toldangivelsen, lov af Gud eller ferie sæsoner, levering periode måske udvidet til additional15-20 dage.Ikke noget ansvar er pålagt os for forsinkelse, som skyldes nogen af ovenstående situationer.

4. Hvis du ikke har modtaget de varer du har bestilt after30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Om Told.

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

I følgende tilfælde, betaler køber for returnering af varer, eller bevarer varer, og er enig med sælger om størrelsen af afkastet.

1. Varen er modtaget af køber, er ikke anført ovenfor.

(Bemærk: på Grund af forskellen i opløsning og lysstyrke, der kan være en lille farve forskel i praksis, som har det ingen betydning for selve produktet, al den størrelse oplysninger er manuel måling, hvilket kan føre til 0,5-1 cm tilladelige fejl.Mange tak for din forståelse.

2. Produkter med kvalitet problemer.

(Bemærk: på Grund af den lave kvalitet, men det er næsten umuligt, fordi alle de produkter, vi tilbyder, er af høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.) Der er ingen grund til at bekymre sig.

3. Kan jeg købe en masse i din butik?

(Bemærk: Ja.Hvis du ønsker at købe i store mængder, kan du kontakte os for at drøfte engros pris.Vi vil give dig den bedste pris.

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Rosaline vil altid give dig den bedste service og produkter

Tags: plade af silicium, sæt baby retter, servic, silicium service, baby bambus skål, baby mad mat, børn plade, køkken mat, stilfuld plader sæt, opdelt retter.

Produktinformation

Klassificering Service Plade/Bakke
Opvaskemaskinen? Ja
Certificering SGS
Størrelse 20*28 cm
farve blå/rød/grøn
Pakken Indeholder 1 stk Silikone Plade
Aldersgruppe Babyer
Model-Nummer Snegle styling plade
Type Porcelæn
Funktion Suge Skål / Anti Slip/ubrydelig/ sammenfoldelig
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Qshare
Mønster Type Dyr
Vægt 0.26kg
Materiale Funktion BPA-Fri
Materiale Silikone
Microware/Fryser sikker? Ja

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Qshare Spædbørn Silikone Plade Baby Retter Fodring Mad Plade Bakke for Børne Porcelæn Vandtæt Baby Service Dækkeserviet

Qshare Spædbørn Silikone Plade Baby Retter Fodring Mad Plade Bakke for Børne Porcelæn Vandtæt Baby Service Dækkeserviet

Relaterede varer: