1pc Svejsning Magnetisk Holder Stærk Magnet 3 Vinkel Pil Svejser Positioner Magt Lodning Locator Værktøj

Ny vare

1 Varer

På lager

kr15.34

-42%

kr26.91

Del

Yderligere information

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47047] Beskrivelse

beskrivelse:

100% new høj kvalitet

Stærk sugning, let at bruge, slip dine hænder til at arbejde bedre.

Farve rød

Materiale: Stål

Træk kraft: 5.5 Kg

Anvendelse: Almindeligt anvendt i forbindelse med svejsning, så svejset materialer til at danne flere vinkler, og holder materialer sammen for at færdiggøre svejsning.Anvendelsesområde: husholdnings -, fabrik-svejsning (hardware, kemiske, keramik, byggematerialer).

Emballage:

1pc Svejsning Positioner

[xlmodel]-[photo]-[0000] Fotos Liste

[xlmodel]-[produkter]-[52517] Du kan lide

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47046] Forsendelse&Feedback Forsendelse 1. Den handel, der er grænseoverskridende , så det vil tage lang tid for levering, og det typiske tidspunkt for ankomst fra er mellem 20-59 dage(andet område leveringstid er forskellige).Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.Hvis du har brug for hurtigere forsendelse service, som DHL eller EMS, bedes du kontakte os. 2.Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus er den billigste transport, vil der ikke være nogen logistik oplysninger, der efter at have forladt Kina, håber du kunne forstå.Hvis du ikke har modtaget pakken inden for 60 dage, så lad os vide, at vi vil sende til dig eller refundere. 3. Vi er ikke Ansvarlige for din Told. 4. Vi kun skib vare til din Ali tjekket adresse som standard.Hvis du ønsker at ændre din adresse, kan du ændre det i Ali modtager-adresse, FØR du betaler.Feedback, Hvis du har modtaget ordren, kan du Bekræfter, at varen er intakt .Hvis du er tilfreds med produktet af, bedes du give os 5 stjerner.Din positive feedback er altid den bedste opmuntring og anerkendelse for vores arbejde, og Vi ønsker til stadighed at forbedre vores produkter og tjenester, og hvis du ikke er tilfreds med varen eller det er gået tabt undervejs, og ønsker at forlade en dårlig feedback eller åbne en tvist, bedes du kontakte os i god tid.Negativ feedback kan ikke løse problemet, bør du fortælle os problemer, Så vi kan ordne det og gøre dig glad.

[xlmodel]-[produkter]-[47048]

[xlmodel]-[produkter]-[47048] Bedste sælger

Tags: skifte værktøj, lishuai magnetiske svejsning jorden klemme, magnwtic svejsning indehaver, svejse, svejser, svejser mig tilbehør, neodym-magnet, mig-svejsning klemme, svejse-magneter, kaisi magnetholder.

Produktinformation

Oprindelse KN(Oprindelse)

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

1pc Svejsning Magnetisk Holder Stærk Magnet 3 Vinkel Pil Svejser Positioner Magt Lodning Locator Værktøj

1pc Svejsning Magnetisk Holder Stærk Magnet 3 Vinkel Pil Svejser Positioner Magt Lodning Locator Værktøj

Relaterede varer: