Fairing karrosseri kit Til Honda cbr900rr cbr954rr 954 2002 2003 02 03 Stødfangere i gul (fit ) C08

Ny vare

1 Varer

På lager

kr2 374.85

-6%

kr2 526.44

Del

Yderligere information

Wel komme til vores Jancob.dk butik!

Produkt Beskrivelse Passer til: For CBR 900RR 954RR 2002-2003 År, model, Farve: Eftermarkedet custom malet, standard samme som på billedet.Tilstand: Brand new eftermarkedet ikke-OEM dele, og hullerne er pre-bore Materiale: ABS plast sprøjtestøbning

Produkt Billeder

Fremstillingsprocessen for at producere

Forsendelse

1)Rederier:

Vi støtter overførsel af"EMS" Eller "e-EMS",bedes du sende kode og dit telefonnummer i din bestilling.for shipping sikker.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

2)forsendelse tid:

Normalt, vil varen blive leveret efter 7 arbejdsdage efter betaling ryddet dato.

Så samlede behov for 21 arbejdsdage ( omkring tre uger fra sted for ankom til din dør) .

Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

1).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.(Disse lande ikke skal betale nogen afgift: USA,Canada,Australien,New Zealand ,Rusland, Ukrian, Hviderusland...

2).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

3).Bemærk venligst at din Telefon når din betaling.Telefon er must for international ekspres forsendelse.

4).Købers Oplysninger:

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig,billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Abou konto

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en GRUNDIG gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål INDEN BUDGIVNING.

Kunden Tilfredsstillende

1. Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

2. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

3. Jeg er her og er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før eller efter købet.

4. Mit mål er at gøre sikker på, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Bedømmelse af 5 stjerner .

Hvis du planlægger at give os en neutral/negativ feedback, venligst besked til os med det samme , så vi kan gøre vores bedste for at løse dit problem.

Tags: y80, cbr954rr telefon, cbr954rr bag, cbr900rr fairing 1997, Cbr 900 rr, honda cbr900rr dele, 900 rr, diamant gul, 954 cbr, honda cbr fireblade 900rr.

Produktinformation

Motobike Gøre Honda
Malet Ja
TANK DÆKSEL Omfatter
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Type Plast
Mærke YEAHTEAM
Støbning Injektion

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Fairing karrosseri kit Til Honda cbr900rr cbr954rr 954 2002 2003 02 03 Stødfangere i gul (fit ) C08

Fairing karrosseri kit Til Honda cbr900rr cbr954rr 954 2002 2003 02 03 Stødfangere i gul (fit ) C08

Relaterede varer: