100PCS/masse Rustfrit stål klo slip sleever For S/M /L Størrelse Klo Kran Spil Maskine Præmie maskine Tilbehør

Ny vare

1 Varer

På lager

kr106.54

Del

Yderligere information

Non-slip silikone klo protektor For S/M /L Størrelse Klo Kran Spil Machine Tilbehør

Betalingsmetode

Vi accepterer kun Escrow,Western Union.

Du betaler senest 5 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid

Tags: pandora max saga, Pandora max CX, legi klo maskine, atmosfære rkdm fører, bartop, degausser degaussing, 3d pandora, vintage klo maskine, ar, klo machin.

Produktinformation

Model-Nummer 006
Alder >3 År
farve Som billede
Navn Klo Protector
Mærke NoEnName_Null
Type Toy/Gave Arcade Kran Maskine
Funktioner Underholdning

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

100PCS/masse Rustfrit stål klo slip sleever For S/M /L Størrelse Klo Kran Spil Maskine Præmie maskine Tilbehør

100PCS/masse Rustfrit stål klo slip sleever For S/M /L Størrelse Klo Kran Spil Maskine Præmie maskine Tilbehør

Relaterede varer: