Nyhed Tilbud
Wireless Flash Trigger Transmitter & Modtagere til Canon Nikon, Pentax Yongnuo Godox Forstør

Wireless Flash Trigger Transmitter & Modtagere til Canon Nikon, Pentax Yongnuo Godox

Ny vare

1 Varer

På lager

kr49.86

Del

Yderligere information

Wireless Flash Trigger SÆT Senderen med Modtagere til Canon Nikon, Pentax Olympus

Beskrivelse:

Fjern udløser til studie blinker og udendørs flash er brugt, styreenhed for synkron udløse en studio flash kameraer.

Det består af et signal afsender og modtager, udløser, og fungerer ved hjælp af frekvens modulation trådløse fjernbetjening.

Det signal sender indfører avancerede kredsløb og komponenter, og kan overføre kodet FM trådløs signa.Kredsløbet af senderen har den funktion af standby-og dvaletilstand, så det har et lavt strømforbrug.

De produkter, der kan arbejde under standby-tilstand i mere end et år med kun ét batteri, løbende udløsende faktor for tredive tusind gange.Det udløser nuværende er kun 0,01 MA, der vil helt sikkert forårsage nogen skade til flash kontakt af kameraet.Senderen er gældende til den traditionelle eller digitale kamera med hot shoe eller PC ' en styre-interface.Modtageren udløse vedtager tør batteri til strømforsyning, der er sikker, energibesparende og bekvemt.

Produktet vedtager mikro-computer for at kontrollere den afkodning, Som har overlegne anti-indblanding kapacitet, følsomme reaktion hastighed, højeste synkrone hastighed kan nå frem til 1/250 sek.

Alle modeller af produktet unikt har de multi-frequency isolation teknik, og selv kodning matchende funktion af brugerne.

Brugere kan frit match og brug af afsenderen og modtageren i henhold til de krav, som har 4 isolerede kanaler, der passer til specifikke optagesituationer.

Udløser forskellige kanaler, der kan kombineres til at arbejde eller selvstændigt arbejde, men ikke blande sig med hinanden på en effektiv afstand.

Teknik Parameter: styrken af det signal sender: 23A 12V mini batteri(inkluderet) tænd / sluk af modtageren(AC): 2 * 1,5 V AAA-Batteri(medfølger ikke), Udendørs arbejde afstand: max. 15m / 49 fod (åbent område, som ikke fraise) Indendørs rækkevidde: max. 10m / 32 fødder Frekvens: 433Mhz Synkrone hastighed: Max. 1/250sec Pakke størrelse: ca. 6.6 * 6.6 * 4.5 cm / 1.98 * 1.98 * 1.35 i

Tags: godox senderen, yongnuo flash, godox x2t, pentax k, yongnuo, Godox XT2, flash godox, kamera nikon, godox xpro c, flash neewer.

Produktinformation

Model-Nummer 1+1
Type Wireless
Kompatible Mærker Pentax
Mærke Mettzchrom
Pakke Ja

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Wireless Flash Trigger Transmitter & Modtagere til Canon Nikon, Pentax Yongnuo Godox

Wireless Flash Trigger Transmitter & Modtagere til Canon Nikon, Pentax Yongnuo Godox

Relaterede varer: