BSL-miniPRO, 10W bærbar højttaler med WIFI og Bluetooth, der er kompatible med frie hænder og en bred vifte af udstyr, USB, SD

Ny vare

1 Varer

På lager

kr149.64

Del

Yderligere information

Bærbare WIFI højttaler og Bluetooth BSL-miniPRO

✓ Bærbart Wifi højttaler og Bluetooth BSL-miniPRO.2.1 Højttalersystem. 10W magt.To aktive højttalere og en passiv radiator til at levere imponerende lyd.

Håndfri med indbygget mikrofon, der er kompatibel med en lang række enheder, såsom smartphones, iPhone, iPad, iPod.

✓ Langtidsholdbare batteri drevet af mini-USB-kabel, der er inkluderet.

✓ Multifunktions-knapper til afspilning og ringe kontrol.

MP 3 musik afspiller via USB port til flash-drev (Pen-drev) og aux stik med mini-Stik kabel, der er inkluderet.

Den BSL-miniPRO WIFI og Bluetooth bærbar højttaler vil være et must-have element i dine fester og Musik Sessioner gratis eller derhjemme.Takket være sin lille størrelse er den nem at transportere og kan tages med overalt.

Enestående Lyd kvalitet: BSL-miniPRO funktioner 10W power 2.1 Estero, 2 Aktive højttalere plus en passiv radiator i stand til at levere imponerende lyd.

Giver mulighed for flere forbindelse tilstande:

Forbindelse WFI: To tilslutning systemer: Direkte Forbindelse (AP-tilstand), eller netværksforbindelse (Network, mode STA).Netværksforbindelse (Network): flere højttalere kan forbinde med din router til at arbejde sammen på samme tid, at spille de samme eller forskellig musik fra en eller flere Smartphone.

Direkte tilslutning : taleren kan fungere som router og opret forbindelse med andre højttalere sammen til at spille det samme eller forskellig musik på samme tid.Dette spor er hovedsageligt anvendes udenfor, når vi ikke har router.

Håndfri via bluetooth, og multifunktions-knapper til afspilning af musik og styring af opkald.Det har en integreret mikrofon til bedre opkald interlocution og understøtter en lang række enheder, såsom smartphones, iPhone, iPad, iPod.Den BSL-miniPRO har en langvarig genopladeligt batteri, til at nyde din musik uden problemer.Det byder på en opladning port med en mini-usb-kabel, der er inkluderet.

MP 3 afspiller via USB port til flash-drev (Pen-drev).Det er også udstyret med en aux-stik til et 3,5 mm mini-Stik kabel, der er inkluderet.

Tags: minipro tl866, trådløse højttaler, tilpasse wifi, 3g-modem, rj45, minipro, tl866ii plus, 128 micro sd, alloyseed bluetooth, bluetooth dongl, routeren 2, 4 g 5g usb 3.0.

Produktinformation

Fjernbetjening No
Intelligent Personlige Assistent INGEN
Meddelelse Bluetooth
Mærke BSL
Vandtæt No
Kabinet Materiale Plast
Materiale Plast
Strømkilde Batteri
Udgangseffekt 10W
Model-Nummer BSL-miniPRO
Indbygget Mikrofon Ja
Batteri Ja
Kanaler 2 (2.0)
Støtte APP Ja
Skærm No
Input Power(W) 25 W
Oprindelse KN(Oprindelse)
Wi-Fi Music Amazon Musik
Antallet af Højttaler-Kabinettet 1
Lyd Crossover To-Vejs
Understøtter Hukommelseskort No
Voice control No
Højttaler Type Bærbare

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

BSL-miniPRO, 10W bærbar højttaler med WIFI og Bluetooth, der er kompatible med frie hænder og en bred vifte af udstyr, USB, SD

BSL-miniPRO, 10W bærbar højttaler med WIFI og Bluetooth, der er kompatible med frie hænder og en bred vifte af udstyr, USB, SD

Relaterede varer: