Til Lenovo Thinkpad P50 store bogstaver ASM,w/Fpr,w/CS KB Bezel/håndledsstøtte FRU 00UR828 00UR829

Ny vare

1 Varer

På lager

kr669.66

Del

Yderligere information

Projekt specifikation FRU/PN#: 00UR828 00UR829 Relevant elementer: Lenovo Thinkpad P50 KB bezel/håndledsstøtte check Venligst ovenstående indhold omhyggeligt, før du køber, og undgå unødvendige fejl.Levering er baseret på FRU dig, forudsat at undgå fejl Efter-salg service Vores produkter er gennem faglige test funktioner, strenge udseende af revision, for at sikre, at den oprindelige ægte varer.På grund af præcisionen af elektroniske produkter, mangfoldighed, transport skader, der er forårsaget af forskellige faktorer såsom skader på produktet, forkerte distribution, osv.Kontakt os straks, at give følgende efter-salg service. 1. For defekte funktionalitet og udseende af de varer, bedes du kontakte os inden for 14 dage.Vil vi give dig en fuld refusion eller erstatning rådgivning.Køberen skal betale gebyr og andre udgifter. 2 bedes du kontakte os straks, når varen er galt, så vi kan genudstede dem i gang. 3 garantiperioden af vores produkter er 60 dage.Den skade, udseende er ikke omfattet af efter salget.Vi har en professionel after-sales-system.Du er velkommen til at købe. 4 Hvis der er skader i forbindelse med transport og emballage er naturligvis beskadiget, bedes du åbne pakken og tjekke med kurer person, for at undgå unødvendige problemer.Hvis kunden underskriver og modtager pakken direkte, men vi vil ikke være ansvarlig for det.

Vi ønsker kun at få 100% af din tilfredshed efter salget, bedes du give os et fem-stjernet feedback, mens du komme i godt humør, vil vi naturligvis gøre det samme th Transport af kategori 1 Alle produkter er pakket som standard, ved hjælp af Kina Post sædvanlige lille pakke (normalt 15 arbejdsdage at ankomme, helligdage og andre eksterne faktorer, som vil blive forsinket i ankomsten) 2 Støtte FEDEX,TNT,SF,Kina post luft parcel ,EMS,DHL,UPStransport,fragt betales af sælger 70%Hvis du har brug for disse transportmidler, så lad os det vide. 3 Transport omfatter ikke told og toldbehandling tjenester. 4 som følge af toldregler, fjerner vi de BOIS-batterier som standard. 5 vi vil levere varen inden for 3-5 arbejdsdage efter betaling er lavet på Jancob.dk. 6 vi fandt, at skaden var forårsaget af transport.Venligst tage fotos i tid og kontakt med kundeservice.Vi vil kommunikere med transport selskab. 7 Bemærk sikre rigtigheden og fuldstændigheden af din modtager adresse på Jancob.dk, mens køb af varer.Engros forordninger Vores virksomhed har specialiseret sig i elektroniske produkter i mange år, med stor erfaring og stærke kræfter, med støtte til engros egenskaber.Velkommen langsigtet og stabilt samarbejde, give dig en tilfredsstillende pris indrømmelser og god after-sales-miljø!Betalingsmetode Støtte forskellige former for betaling, skabe komfortable, praktisk og god oplevelse for dit køb.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du sende os E-mail eller online kontakt.Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.Kundeservice er vores tradition.Det er vores ære at tilfredsstille dig med vores varer og tjenesteydelser.Lad os venligst vide, når du sender nogen negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at gøre dit køb til en behagelig oplevelse.Hvis du er tilfreds med mine produkter og services, bedes du give os en positiv 5-stjernede feedback, tak!

Tags: flux tidligere, lenovo thinkcentr, amtech loddepasta, lenovo p51, lenovo power supply, bil oplader lenovo, 559 nc, lære plakat, thinkpad, flux ingen rene.

Produktinformation

Lukning Type Haspe
Stil Fasion
Mønster Type Solid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Gældende Modeller thinkpad
Model-Nummer Lenovo Thinkpad P50
Materiale Plast
Køn Unisex
Mærke due flyvende
Type Bærbar Computer, Sæt Låget På

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Til Lenovo Thinkpad P50 store bogstaver ASM,w/Fpr,w/CS KB Bezel/håndledsstøtte FRU 00UR828 00UR829

Til Lenovo Thinkpad P50 store bogstaver ASM,w/Fpr,w/CS KB Bezel/håndledsstøtte FRU 00UR828 00UR829

Relaterede varer: