Genopladelige EMS Abs Fitness Bælte Indenlandske Abdominal Muskel Stimulator Toning OP Maskine Slanke Maven Tabe Fedt Brænder

Ny vare

1 Varer

På lager

kr72.02

-36%

kr112.56

Del

Yderligere information

Indenlandske abs toning bælte sæt med mini vigtigste maskine, abdominal pad og usb-kabel.Der er 6 trænings-og tilstande og 10 slags intensitet for at vælge, møde din toning op krav.Bedre kan stimulere mave muskler, motion rectus abdominal , transversus Mave -, Intra-abdominale og skrå muskler og undgå kontakt med navlen.

Funktioner: Indenlandske abs toning bælte sæt med mini vigtigste maskine, abdominal pad og usb-kabel.Der er 6 trænings-og tilstande og 10 slags intensitet for at vælge, møde din toning op krav.ABS mini-usb opladning maskinen, mere fit for dovne pige og dreng for at tone op.Nem at bruge, 20 minutter trænings-og tid, skal du tilslutte den abdominale puden på maven og styre mini vigtigste maskine, så nyd det.Bedre kan stimulere mave muskler, motion rectus abdominal, transversus Mave -, Intra-abdominale og skrå muskler og undgå kontakt med navlen.Brug i hjemmet, office, perle og masser af steder, du ønsker, på grund af sin bærbare praktiske funktioner.

Specifikationer:

Materiale: Carbon Fiber

Tilstand: 6 Tilstande

Arbejder Intensitet: 10 Gear

Farve: Sort + Orange

Pakke Vægt: ca. 173g

Konto Type: Abs Bælte

Funktion: Abs Styrke

Pakke liste:

1 x Controller

1 x Abdominal Pad med Bælte

1 x USB-Ledning

Bemærk:

1.Det er forbudt at bruge produktet for mennesker, der har sygdommen, og for spædbørn og børn og folk, der ikke kan leve på deres egne.

2.Brug af forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, arytmier, gravide kvinder, og menstruationscyklus kvinder er forbudt, og der kan være potentielle risici.

3.Det er forbudt at bruge under søvnen.

4.Dette produkt kan ikke bruges som en erstatning for medicin.Det gælder ikke for sygdom, diagnose og behandling af sygdomme.

5.Massage olie til ekstern brug, ikke spiselige.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Jancob.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: body cream mænd, apparat organ, cellulit creme, kæbe lift, stærkere, creme slank, eletric muskel stimulator, Slank, ankelkæde fod, creme tryk.

Produktinformation

Type Slankende Plaster
Model-Nummer Abdominal Pad med Bælte
NETTO VÆGT 1 Sæt
Mærke TMISHION
Element Type Vægttab Cremer

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Genopladelige EMS Abs Fitness Bælte Indenlandske Abdominal Muskel Stimulator Toning OP Maskine Slanke Maven Tabe Fedt Brænder

Genopladelige EMS Abs Fitness Bælte Indenlandske Abdominal Muskel Stimulator Toning OP Maskine Slanke Maven Tabe Fedt Brænder

Relaterede varer: