Engroshandel Detailhandel brandslukker Indehaveren Bandage Roll Bar Roll Bar Holder Oxford Klud Til Jeep Wrangler JL JK TJ CJ Gratis Skibet

Ny vare

1 Varer

På lager

kr54.79

Del

Yderligere information

Til Venstre Kørsel Wrangler JK Kun

Nyeste brandslukker Holder Til Jeep Wrangler JL JK TJ CJ - gratis fragt

- 100% Brand Nye

- For 4s gemme specielle levering

- Beskyt din bil mod ridser

- Dekorere din bil luksus og charmerende

- Nem installation

- Oxford klud materiale af høj kvalitet

- Brandslukker indehaver

- For Jeep Wrangler JL JK TJ CJ

BEMÆRK

BRANDSLUKKER ER IKKE INKLUDERET.

H o w Kan jeg Købe I Jancob.dk:

Finde et produkt, du ønsker, og klik på produktets navn eller et foto;

Angiv den mængde produkter, du ønsker at købe;

Vælg den shipping virksomhed, du ønsker at bruge;

Klik På "Køb Nu";

Kontrollere din shipping adresse og ordre oplysninger, og klik på "afgiv Ordre";

Vælg Kreditkort (Visa eller MasterCard), SPÆRREDE som din betalingsmetode.Du kan klikke på det hyperlink, og får hjælp trin-for-trin;

Efter leverandør skibe vare(r), et tracking nummer vil blive vist i dine ordre detaljer.Du kan bruge dette nummer til at spore din ordre på rederiets hjemmeside;

Efter at du har modtaget og gennemgået, bedes du logge ind på Jancob.dk og bekræfte tilfredsstillende modtagelse.

Log på Jancob.dk og give en feedback til din leverandør.

Forsendelse:

Vi sender til hele Verden , undtagen nogle lande og APO/FPO .

Elementer vil blive sendt til din Jancob.dk ' s adresse .Sørg for, at forlade den korrekte leveringsadresse og tilbud, telefon nummer for din ordre.Det er meget vigtigt for levering.Hvis leveringen mislykkedes for din forkert adresse eller forkert telefonnummer, med alle de omkostninger, der er afholdt er forpligtede sig af dig.

På grund af den sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt, at adressen ændres via e-mail.Vi har intet ansvar for shipping adresse eller forkert eller ikke kan leveres adresse.

De fleste emner til at være gratis fragt via Økonomisk Hurtig : UNDER 2KG via e-Mail og OVER 2KG via EMS ' en i standard, nå de fleste af de lande inden for 7 til 27 dage .Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.

Bedes venligst være opmærksom på, når presserende forsendelse er påkrævet, DHL, Ups, FedEx, TNT er til rådighed, nå de fleste af de lande inden for 3 til 7 dage .

SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Og vi er ikke ansvarlig for Skader eller pakken er blevet tilbageholdt af dit lokal skik.

For ekspedition uden problemer og hurtigt, vi kan sende produkter via et andet luftfartsselskab, er afgørelsen af os er endelige.

Dine varer måske delvist leveret til levering begrænsning, hvis du for mange poster.Resten af dem kan nå dig hurtigt, og du kan kontakte os for flere detaljer.

Please give os mulighed for 1 til 3 dage efter din betaling er godkendt til at behandle din ordre og forberede de bestilte varer inden afsendelse.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Anslået leverings tid efter afsendelsen til Kina Post, Luftpost (kun for reference)

Land

Leveringstid

Hverdage (herunder ikke ferie)

5-7

8-11

12-14

15-19

20-22

>22

Hverdage + Lørdag + Søndag

5-9

10-15

16-20

21-25

26-30

>31

Usa

Sats (varen ankom)

5 .1%

50.1%

29.6%

10.5%

4.7%

Tilbagebetaling

Det Forenede Kongerige

Sats (varen ankom)

9.9%

63.2%

19.1%

3.4%

4.4%

Tilbagebetaling

Australien

Sats (varen ankom)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Tilbagebetaling

Frankrig

Sats (varen ankom)

10.5%

28.6%

43.8%

10.1%

7.0%

Tilbagebetaling

Tyskland

Sats (varen ankom)

11.1%

22.2%

30.3%

20.9%

15.5%

Tilbagebetaling

Canada

Sats (varen ankom)

0.0%

47.1%

31.4%

17.6%

3.9%

Tilbagebetaling

Spanien

Sats (varen ankom)

3.5%

25.0%

47.9%

12.9%

10.7%

Tilbagebetaling

Betaling:

Vi anbefaler dig at betale på Jancob.dk .

West Union, TT og alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

Vær betaling inden 3 dage efter, du har for at sikre hurtig forsendelse og levering.

Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Reklamationsret og Garanti:

Vi tilbyder 12 måneders garanti, købe tillid!

Alle produkter er gået igennem strenge test af vores erfarne KVALITETSKONTROL før afsendelse.Men der kan være nogle uforudsete problemer.Vi vil reparere de produkter, gratis omkostningerne på arbejdskraft inden for garantiperioden.Omkostninger del erstattes på dig.Menneskeskabte fejl og skader, som brudte, scratch ikke omfattet af vores garanti.

Vi tilbyder 15 dage tilbagebetaling/erstatning med gratis returforsendelse kun for de elementer, der ikke svarer til beskrivelsen eller vare er defekt, eller hvis du modtager en forkert vare.For andre af grunde, vi tilbyder 7 dage erstatning/tilbagebetaling.Vi refunderer udgifterne til produkter, der snart efter, at vi modtager de returnerede en, som er ny, da vi sendte den til dig.Nå, forsendelsesomkostninger og håndtering gebyrer vil ikke blive refunderet.

Alle fragtomkostninger (afsendelse og gensende) er afholdt for Reparation/Erstatning/Tilbagebetaling er på dig.

Vende tilbage:

Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Alle returnerede varer skal DU VÆRE i den originale emballage, og vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.

Hvis du ikke er tilfreds med købet, ville vi være glade for, at foretage en ombytning eller tilbagebetaling i en uge, bedes du kontakte os før returnering.Den forsendelsesgebyr sket, er ikke refunderbart, forsendelsesomkostninger for udveksling, vil være bærer af dig.

Tags: jeep gladiator led, jk wrangler, hyundai santa fe, jeep wrangler, knap cap, jeep wrangler tj, jeep jk wrangler, led-jeep wrangler jl, jl wrangler, brand indehaver.

Produktinformation

Mærke carcarhome
Element Type Chrom Styling
Bil Model For Jeep JL JK TJ CJ
Model Navn L00G7
Emne Diameter 0inch
Bil Mærke For Jeep 2/4 Dørs Wrangler JL 2018 +
Materiale Andre
Item Højde 0inch
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Item Længde 0inch
Element Navn Brandslukker Indehaver
Item Bredde 0inch
Specielle Funktioner Brandslukker Indehaver
Model År 1996 +
Element Vægt 14g

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Engroshandel Detailhandel brandslukker Indehaveren Bandage Roll Bar Roll Bar Holder Oxford Klud Til Jeep Wrangler JL JK TJ CJ Gratis Skibet

Engroshandel Detailhandel brandslukker Indehaveren Bandage Roll Bar Roll Bar Holder Oxford Klud Til Jeep Wrangler JL JK TJ CJ Gratis Skibet

Relaterede varer: